WERKEN BIJ

INTERBOOR MIDSLAND

carriere bij

interboor midsland

Bij Interboor Midsland behandelen we onze medewerkers als familie en werken we samen aan het realiseren van prachtige projecten die belangrijke maatschappelijke vraagstukken beantwoorden. We streven ernaar om de beste oplossingen voor de toekomst te bieden en het verschil te maken voor Nederland op de lange termijn. Onze ambities kunnen we alleen waarmaken dankzij onze getalenteerde mensen.

Duurzame groei

Flexibilitiet

Om duurzame groei te kunnen bereiken, is het essentieel dat alle medewerkers van Interboor Midsland flexibel zijn en kunnen inspelen op veranderingen. Daarom is het belangrijk dat iedereen gemotiveerd is om te blijven leren en zichzelf te blijven ontwikkelen. Samen werken wij aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving. We stimuleren elkaar om constant te verbeteren en we geven elkaar de ruimte en het vertrouwen om dit te doen.

Wat wij jou bieden

Ontwikkeling

Als een financieel gezond familiebedrijf hechten we veel waarde aan veiligheid, zowel fysiek, sociaal als mentaal. Onze arbeidsvoorwaarden zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is, niet alleen tijdens het werk, maar ook tijdens ziekte of pensionering. We willen laten zien dat we goed voor onze werknemers willen zorgen. We bieden persoonlijke begeleiding en een ontwikkelprogramma om groeimogelijkheden te stimuleren. Leren zit in ons DNA. We vertrouwen op jou voor het succes van onze projecten.

Vacatures

Onze meest recente vacatures

Boor-zaagspecialist

Interboor Midsland zoekt nieuwe collega’s in heel Nederland! Ben jij boor-zaagspecialist? Of wil je dat worden? Verdien een bonus van €2.000 en kom werken bij Interboor Midsland.

Wij bieden jou een:

  • Prachtige uitdagende en afwisselende baan
  • Eigen bedrijfsbus
  • Uitstekend salaris, pensioen en arbeidsvoorwaarden
  • Gezelligheid

Zeker weten! Dit is jouw baan! Wij houden van korte lijnen, dus bel direct met Ernst op 06-23 55 53 17 om een afspraak te maken. In een informeel gesprek kijken wij dan of het onderling klikt.

vacature 2

Id nibh tortor id aliquet. Sed ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas.

Vacature 3

Id nibh tortor id aliquet. Sed ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas.

ONZE EXPERTS

Team of top
industry experts

Duis in reprehe in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa.

Joshua Sendu

Team Manager

Merto Kselu

CEO

Phill Renieu

Engineer

Ely Dortew

Engineer