INTERBOOR MIDSLAND

ORGANISATIE

Interboor Midsland heeft met ruim 100 professionals en 5 vestigingen in Nederland als enige organisatie in betonboor- en zaagwerkzaamheden een landelijke dekking met Utrecht als ons hoofdkantoor.

Planning

Klazien Hakvoort &
Anne Fraukje Dikkerboom

Klazien Hakvoort belichaamt loyaliteit bij Interboor Midsland met haar indrukwekkende dienstperiode van ongeveer 20 jaar. Ze is essentieel in de planning en een cruciale pijler in de organisatie, waarbij haar kennis en vastberadenheid nieuwe hoogten hebben bereikt. Aanvullend schittert Anne Fraukje Dikkerboom als een voorbeeld van toewijding en ijver. In slechts een jaar heeft ze haar plaats verdiend als teamlid en bewezen dat haar impact verder gaat dan familiaire banden als dochter van de eigenaar, met een diepe connectie geworteld in haar toewijding aan succes.

Relatiebeheer

Peter Verkleij &
Suzanne Driessen

In de wereld van constante verandering toont Peter Verkleij met meer dan 35 jaar ervaring toewijding, vastberadenheid en expertise. Hij is een pionier en inspiratie voor jongere generaties, bewijzend dat langdurig succes mogelijk is. Suzanne Driessen speelt een cruciale rol als inspirerende vrouw met haar onschatbare bijdrage, waarbij zij klantrelaties beheert als essentiële schakel binnen onze business.

Uitvoering

Leon Ermans &
Derrick de Randamie & Hakan Karakol

Deze groep van zeer ervaren uitvoerders met in totaal ca. 100 jaar ervaring binnen de bouw. Allen hebben zij zich ontpopt met hun uitgebreide kennis en expertise als waardevolle leden van de organisatie. Zij streven altijd naar het leveren van hoogwaardige resultaten en het overtreffen van de verwachtingen van de klanten. Met hun nauwkeurigheid, efficiëntie en oog voor detail zorgen zij ervoor dat projecten soepel verlopen en binnen de gestelde deadlines worden voltooid. Interboor Midsland kan altijd rekenen op de inzet en toewijding van deze groep, wat hen tot een onschatbare kracht maakt voor de organisatie.

Account Management

Suzanne Driessen

In elke succesvolle organisatie speelt de rol van de partner van de eigenaar een cruciale rol. Dit geldt zeker voor deze inspirerende vrouw, wiens bijdrage van onschatbare waarde is voor de hele organisatie. Als account manager vormt Suzanne een belangrijke schakel in onze business, waarbij zij voornamelijk verantwoordelijk is voor het beheren en onderhouden van onze klantrelaties.

Uitvoering

Leon Ermans &
Derrick de Randamie

Leon en Derrick zijn zeer ervaren uitvoerders met in totaal 50 jaar ervaring binnen onze branche. Beiden hebben zij zich, allereerst als betonboorder en vervolgens als uitvoerder, ontpopt met hun uitgebreide kennis en expertise als waardevolle leden van de organisatie. Zij streven altijd naar het leveren van hoogwaardige resultaten en het overtreffen van de verwachtingen van de klanten. Met hun nauwkeurigheid, efficiëntie en oog voor detail zorgen zij ervoor dat projecten soepel verlopen en binnen de gestelde deadlines worden voltooid. Interboor Midsland kan altijd rekenen op Leon en Derrick's inzet en toewijding, wat hen tot een onschatbare kracht maakt voor de organisatie.

Uitvoering

Hakan Karakol

Hakan is een ervaren professional in de bouwsector met meer dan 20 jaar ervaring. Sinds januari 2023 werkt hij als District Manager bij Interboor Midsland. Met zijn jarenlange ervaring brengt Hakan een schat aan kennis en expertise naar de organisatie. Hij heeft bewezen succesvol te zijn in het managen van projecten en het leiden van teams in de bouwsector. Met zijn gedegen achtergrond en passie voor de bouwsector is Hakan een waardevolle aanwinst voor de organisatie.

Directie

Barış Öztürk

Barış heeft een achtergrond als ondernemer uit een familie van ondernemers en ruim 20 jaar ervaring in audit, compliance en corporate finance, en sinds september 2022 directeur bij Interboor Midsland. Hij begon zijn carrière bij Deloitte en heeft de afgelopen jaren gewerkt als financieel directeur voor nationale en internationale bedrijven van aanzien. Naast zijn professionele prestaties hecht hij ook veel waarde aan zijn familie en is hij een trotse vader van 3 kinderen. In zijn vrije tijd blijft hij actief en sport hij regelmatig. Sinds zijn aantreden heeft Barış in korte tijd het vertrouwen gewonnen van iedereen en heeft de organisatie geholpen een transformatie weten te realiseren waardoor de organisatie naar een aanzienlijk hoger niveau is getild.

Directie

Onno Dikkerboom

Onno, algemeen directeur en eigenaar van Interboor Midsland, is een bekende naam in de wereld van bouw en infra. Afkomstig uit een familie van ondernemers, heeft de familie Dikkerboom al sinds 1870 indrukwekkende projecten op haar naam staan, zowel nationaal als internationaal. In 2002 nam Onno het roer over van zijn vader Anne en heeft sindsdien Interboor Midsland naar nieuwe hoogten gebracht. Naast zijn succesvolle carrière is hij een trotse vader van twee kinderen, Anne Fraukje en Floris, en een gelukkige echtgenoot van Suzanne. Zijn passie voor zijn werk is ongekend en hij zet zich volledig in voor het succes en de groei van zijn bedrijf. Daarnaast is Onno een enthousiaste zeiler en geniet hij ervan om zijn vrije tijd op het water door te brengen.

ONZE EXPERTS

Team of top
industry experts

Duis in reprehe in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa.

Joshua Sendu

Team Manager

Merto Kselu

CEO

Phill Renieu

Engineer

Ely Dortew

Engineer