INTERBOOR MIDSLAND

BEDRIJFSPROFIEL

Interboor midsland

Wie wij zijn

Bij Interboor Midsland streven we ernaar om hoogwaardige en efficiënte oplossingen te bieden. Of u nu een kleine renovatieklus heeft of een grootschalig bouwproject, wij hebben de kennis, het materiaal en de vaardigheden om aan al uw concrete behoeften te voldoen.

Onze ervaren en goed opgeleide professionals beschikken over geavanceerde apparatuur en (unieke) technologie. We begrijpen het belang van het leveren van kwaliteitswerk binnen de afgesproken tijd en binnen het gestelde budget. Met onze efficiënte werkwijze garanderen wij een minimale verstoring van uw bouwproces.

Interboor Midsland

Onze Visie

We streven er verder naar om bekend te staan als de meest betrouwbare en innovatieve leverancier in onze markt. We willen onze klanten voorzien van de beste oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften en helpen hun bedrijfsresultaten te verbeteren. We streven naar continue groei en ontwikkeling, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en processen om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen. Wij willen een inspirerende en motiverende werkomgeving creëren waarin onze medewerkers kunnen groeien en bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Interboor midsland

Onze Missie

Wij streven ernaar om op een verantwoorde en duurzame wijze onze oplossingen te bieden aan onze klanten. Ook streven wij ernaar om continu te innoveren en te verbeteren, waarbij we voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Door middel van onze expertise en toewijding streven wij ernaar om de productiviteit en efficiëntie van onze klanten te verhogen en bij te dragen aan hun succes.

Interboor Midsland

Garantie

Interboor Midsland opereert wereldwijd als de enige business partner voor onze opdrachtgevers die de garantie geeft op o.a. (i) een “first time right”, (ii) het verstevigen van het fundament van een object en (iii) het juist voorkomen van de verzwakking van het fundament van een object.

Naast onze technische expertise hechten we ook veel waarde aan klanttevredenheid. We luisteren naar uw wensen en eisen, en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat we aan al uw verwachtingen voldoen. Onze vriendelijke en professionele medewerkers helpen u graag bij het vinden van de beste oplossingen voor u.

ONZE EXPERTS

Team of top
industry experts

Duis in reprehe in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa.

Joshua Sendu

Team Manager

Merto Kselu

CEO

Phill Renieu

Engineer

Ely Dortew

Engineer