WELKOM

OVER ONS

algemeen

bedrijfsprofiel

Welkom bij Interboor Midsland, uw betrouwbare partner voor o.a. al uw betonboor- en zaagwerkzaamheden. Als familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring en expertise in de bouw- en betonindustrie, staan wij klaar om al uw projecten tot een succes te maken.

ons team

organisatie

Interboor Midsland heeft met ruim 100 professionals en 5 vestigingen in Nederland als enige organisatie in betonboor- en zaagwerkzaamheden een landelijke dekking met Utrecht als ons hoofdkantoor.

Vroeger

HISTORIE

Interboor Midsland heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting van het bedrijf in de jaren '70, en sindsdien is het uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de bouw- en betonindustrie.

we werken veilig of niet

veiligheid

Bij Interboor Midsland staat veiligheid en gezondheid centraal in elke werkomgeving. Als de vooraanstaande speler in onze branche begrijpen we dat de bescherming van ons personeel cruciaal is voor ons succes en onze groei.

CARRIERE

WERKEN BIJ

Bij Interboor Midsland behandelen we onze medewerkers als familie en werken we samen aan het realiseren van prachtige projecten die belangrijke maatschappelijke vraagstukken beantwoorden. Onze ambities kunnen we alleen waarmaken dankzij onze getalenteerde mensen.

Certificaten

ONZE INNOVATIES ZIJN GECERTIFICEERD

Certificaten kunnen op aanvraag worden verstrekt. 

BRL 0509
VCA**
Safety Culture Ladder T3
ISO 14001
ISO 9001
Sustainability Report
VGM (onderaannemers)

ONZE EXPERTS

Team of top
industry experts

Duis in reprehe in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa.

Joshua Sendu

Team Manager

Merto Kselu

CEO

Phill Renieu

Engineer

Ely Dortew

Engineer