ONZE WAARDEN

Veiligheid &
Gezondheid

Interboor midsland

Veiligheids-beleid

Bij Interboor Midsland wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat werknemers in een veilige omgeving kunnen werken, waarbij risico's tot het minimum worden beperkt. Dit wordt bereikt door middel van een veiligheidsbeleid dat continu wordt geactualiseerd en geïmplementeerd in alle bedrijfsprocessen.

ons team

Training

Een van de belangrijkste aspecten van het veiligheidsbeleid van Interboor Midsland BV is het bieden van grondige en regelmatige training aan alle werknemers. Deze training omvat noodprocedures, het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, het identificeren van gevaarlijke situaties en het nemen van preventieve maatregelen. Door werknemers bewust te maken van mogelijke risico's en hen uit te rusten met de juiste kennis en vaardigheden, wordt de kans op ongevallen aanzienlijk verminderd.

Controle

veiligheids-inspecties

Daarnaast worden er routinematige veiligheidsinspecties en audits uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsprotocollen en -maatregelen correct worden nageleefd. Eventuele tekortkomingen worden onmiddellijk aangepakt en verbeterd om de veiligheid op de werkplek te waarborgen.

Certificaten

ONZE INNOVATIES ZIJN GECERTIFICEERD

Certificaten kunnen op aanvraag worden verstrekt. 

BRL 0509
VCA**
Safety Culture Ladder T3
ISO 14001
ISO 9001
Sustainability Report
VGM (onderaannemers)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

ESG

Interboor Midsland is een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij zijn ervan overtuigd dat het creëren van waarde op economisch, ecologisch en sociaal gebied van essentieel belang is voor het welzijn van ons bedrijf, onze belanghebbenden en de samenleving als geheel.

Bij Interboor Midsland streven we enaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door middel van duurzaam ondernemen. We streven naar energie-efficiënte productieprocessen, het verminderen van afvalstromen en het bevorderen van recycling. 

Daarnaast werken we nauw samen met leveranciers die dezelfde normen en waarden delen, en we moedigen onze medewerkers aan om bewuste keuzes te maken die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Op sociaal gebied zetten we ons in voor diversiteit en gelijkheid binnen ons bedrijf. We geloven dat een diverse en inclusieve werkomgeving bijdraagt aan innovatie en groei. Daarnaast ondersteunen we lokale gemeenschappen door het sponsoren van maatschappelijke initiatieven en het aanmoedigen van vrijwilligerswerk onder onze medewerkers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Interboor Midsland geen trend, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We willen niet alleen voldoen aan de vereisten van wet- en regelgeving, maar streven er ook naar om een positieve impact te hebben op onze omgeving en de wereld waarin we leven.

We zijn trots op onze ESG (Environmental, Social, and Governance) prestaties en blijven continu streven naar verdere verbetering. Door verantwoordelijkheid te nemen voor onze activiteiten, hopen we een inspiratiebron te zijn voor anderen in de industrie en de samenleving als geheel.

Bij Interboor Midsland geloven we dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand in hand gaan met zakelijk succes. Door onze ESG-waarden hoog in het vaandel te houden, dragen wij bij aan een betere en duurzamere wereld

ONZE EXPERTS

Team of top
industry experts

Duis in reprehe in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa.

Joshua Sendu

Team Manager

Merto Kselu

CEO

Phill Renieu

Engineer

Ely Dortew

Engineer